|
|
|||
|
|||
|
Adobe Photoshop to jeden z najbardziej rozbudowanych i popularniejszych programów do obróbki...
Link: http://www.download.net.pl/263/Adobe-Photoshop/ |
|
|
|||
|
|||
|
To Jest Bardzo Fajne Polecam
|
|
|
|||
|
|||
|
program jest po polsku
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja to nie wiem... zawsze jak ściągam a potem istaluje AP CS2 PL To jak wzykle w czasie instalacji nie dam rady go zainstalować (wyskakuje błąd w którym mowa jest o tym, że nie można odnaleść pliku źródłowego!) Kompletnie nie wiem co robić? Czy to wina instalki czy może mojego komputera??? Pozdrawiam!
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Ja mam to samo.... Ale z wszystkimi programami , Paint.net , Gimp , Photoshop wszędzie to samo |
|
|
|||
|
|||
|
Moi drodzy najwidoczniej nie macie sp 2 <service pack 2 >
sciagnijcie i bedzie git ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Czy on na pewno jest darmowy (czy tylko na 99%)
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Jak jest darmowy przez 30 dni to ile potem trzeba za to placic? I jak? ;>
|
|
|
|||
|
|||
|
Photoshop to profesjonalna aplikacja będąca istnym kombajnem graficznym.
Program ten jest światowym bestselerem i dzięki temu znajdziemy w internecie mnóstwo dodatków oraz tutoriali. Oczywiście "Ps" nie jest za darmo, wersja umieszczana w sieci i podpisana jako Trial (testowa) działa nam przez 30dni, a później musimy wykupić klucz licencyjny. Dla tych którzy nie mają na pełną wersję w "legalu" jest kilka sposobów: - wpisanie klucza licencyjnego - przeczytacie o tym w sieci ![]() - zassanie z torrentów pełnej wersji z dodatkami i generatorem kluczy licencyjnych. Na koniec pragnę polecić to oprogramowanie każdemu miłośnikowi grafiki komputerowej, odradzam jednak ten program plastikowym blondynom z fotka.pl bo nie będą nawet wiedziały co to brusches czy tutorials ![]() Pozdrawiam! |
Copyright © 2001-2006 download.net.pl Wszelkie Prawa Zastrzeżone
realizacja: Agencja reklamowa poznań
Logotypy