|
|
|||
|
|||
|
Allplayer jest to bardzo dobry, polskiej produkcji program do odtwarzania klipów, a przede...
Link: http://www.download.net.pl/190/ALLPlayer/ |
|
|
|||
|
|||
|
Allplayer to prawdopodobnie najlepszy program do odtwarzania plików video. No i jest polskiej produkcji
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Bardzo fajny program, polecam wszystkim.
|
|
|
|||
|
|||
|
A ja mam problem z all playerem :]. Wyświetlają mi się podwójne napisy i nijak nie umiem tego zmienic. Czy ktoś wie jak można się pozbyc tego problemu?
|
|
|
|||
|
|||
|
spróbuj wyłączyć napisy do filmu.Wtedy będą widziane te wgrane.
|
|
|
|||
|
|||
|
odinsataluj pakiet k-lite pewnie masz wgrany
|
|
|
|||
|
|||
|
wystarczy, ze przeniesiesz napisy z folderu w ktorym znajduje sie program i pozniej otworzysz je recznie
pozatym all player to jeden z najlepszych tego typu programow na rynku jest stabilny i prosty w uzyciu polecam go kazdemu, bo bez problemu bedzie potrafil sie w kilka minut nauczyc jego obslugi |
|
|
|||
|
|||
|
mam rowniez problem z allplayerem.
wszystko do tej pory bylo jakos ok ale niedawno podczas uruchamiania niektorych filmow zaczal mi sie pojawiac napis "lack movie" wtedy film w ogole nie zaczyna sie odpalac. mam tak na kilku filmach wiec to nie jest jakis wyjatek. najdziwniejsze ze w windows media player moge odpalic ten film i dziala normalnie (tylko ze nie da sie zaladowac napisow ale w WMPclassic juz sie da zaladowac napisy) moze to problem jakichs kodekow? niedawno mialem zainstalowane ffdshow a dzisiaj zainstalowalem klite. problem pozostal ten sam. |
|
|
|||
|
|||
|
Podwójne napisy są dlatego, że same kodeki je wczytują podczas odtwarzania filmów i to niezależnie od odtwarzacza. Musisz w opcjach kodeków wyłączyć "pokazuj napisy" (lub włączyć "ukryj napisy).
|
|
|
|||
|
|||
|
Dla mnie Allplayer jak każdy inny, nie wymagam dużo. Fajna jest opcja oglądania filmu zanim się jeszcze ściągnie
Ale ma wade. Niektóre filmy jak zauważyłem odtwarzają się z różną prędkością tzn. akurat w allplayerze odtwarzane sa bardzo powoli z czym inne programy nie mają problemu. Odtwarzają ten sam film normalnie, niewiem od czego to zalezy, grzebałem w własnościach ffdshow ale nic nie znalazłem.. Pozdrawiam |
Copyright © 2001-2006 download.net.pl Wszelkie Prawa Zastrzeżone
realizacja: Agencja reklamowa poznań
Logotypy