|
|
|||
|
|||
|
Program antywirusowy z Czech. Łączy w sobie trzy niezależne moduły chroniące komputer przed...
Link: http://www.download.net.pl/176/AVG-A...-Free-Edition/ |
|
|
|||
|
|||
|
Mam ten progranik ale itak mam pelno wirusuw raz nawet musialem sformatowac dysk bo mi komputer do windowsa niechcial wejsc ale pare wirusuw mi znalazl i usunol (jakies 8).
jesli macie mocny komputer to niepolecam ale na slabych przynajmniej nie spowalnia |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Super Antywir-usunał To Czego Nie Mogl Norton,awast I Spy-bot Razem Wzieci.
Jedyna Jego Wada To Strasznie Muli Kompa. Najlepiej Go Wrzucic Na Tydzien I Potem Usunac. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Cytat:
Chyba że kolega ma na myśli że mu się muli w trakcie skanowania komputera, wtedy zuzycie zasobow znacznie rosnie, ale nie tak zeby nie mozna bylo komfortowo pracowac na maszynie. Jednak gdy cuwa w trayu jest niezauwazalny ! |
|
|
|||
|
|||
|
Miałam już wiele różnych AV i żaden nie był tak dobry jak AVG... Przy poprzednich programach tego typu komputer musiałam formatować conajmniej raz na pół roku, a z AVG korzystam już 3 lata i jeszcze ani razu nie formatowałam komputera...
Jak już wyżej ktoś napisał AVG spowalnia komputer TYLKO wtedy gdy skanuje dyski... No i przy aktualizacji, ale ona nigdy długo nie trwa... |
|
|
|||
|
|||
|
Mam AVG i działa bardo dobrze
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
to widocznie mało z niego korzystasz, u mnie dwa kompy ida 24 na dobe i wymieniaja po parenascie GB roznych rzeczy z netem dziennie wiec nawet AVG mi nie pomaga bo po gruntownym skanowaniu przynajmniej raz w tygodniu i tak mam multu wirusów... lecz nie mówie ze jest zły.. pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
Ja mam avg i ten program BARDZO spowalnia prace komputera. Moze i tylko wtedy jak skanuje dyski - ale on skanuje te dyski codziennie i trwa to ponad godzine. Czyli mniej wiecej tyle ile akurat korzystam z komputera. Gdy wchodze w "windows task manager" w "process" widze ze avgw.exe zuzywa ok 50,000 K pamieci. Nie wiem dlaczego wam avg komputera nie spowalnia a mi tak. Czy ja cos robie zle???
|
|
|
|||
|
|||
|
godzinę?? musisz mieć słąbego kompa , mi skanuje CAŁY komputerw 20-30 minut, a pozatym bardzo dobrze- dla mnie jest lepszy od Avasta...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|