|
|
|||
|
|||
|
Program typu VPN (Virtual Private Network). Hamachi pozwala tworzyć wirtualne sieci typu LAN,...
Link: http://www.download.net.pl/4953/Hamachi/ |
|
|
|||
|
|||
|
Mój znajomy ma problemy z zainstalowaniem Hamachi'ego pod Windowsa 98. MOże ktoś podać linka do wersji działającej w tym systemie?
P.S.:wersja z download nie chce chodzić pisze: "Program wykonał nieprawidłową operację..." |
|
|
|||
|
|||
|
Program nie wspiera platformy win98, niezbędna jest przesiadka na win 2000 lub nowszy..
|
|
|
|||
|
|||
|
Miałem hamachi, chciałem zaaktualizować i wyskoczył błąd : "Hamachi nie został zaktualizowany! Powiadom nas o tym!" (ciekawe jak, skoro nie bylo żadnego linka)
Więc odinstalowałe, usunełem wszelkie ślady po nim i jak włanczam instalację to pisze " wykryto hamachi(...)" Ciekawe jak skoro pzy opcji szukaj nie było żadnego... No ale daje przystąp do aktualizacji i znowu ten błąd wyskoczył!!!!!!! Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ej ty koles nademna mam ten sam walony problem ;/ tez nie mam zainstalowanego specialne usunolem bo cos nei dzialal i jak chce zainstalowac to pisze ze wykryto hamachi na wersji takiej a takiej i daje przystap do aktualizacji.. pisze do wafla ze nieszczescie nie zaaktualizowalo itd ;/ ktos pomoze ?? :/ plz
|
|
|
|||
|
|||
|
Mam tak samo
jak Ci wyżej :P Poprostu ściągam dziennie Hamachi i instaluje ;/ Dawniej normalnie mi sie to uruchamiało, a teraz sa z tym problemy.. Nie wiem czemu Zrobiłem formata ale dalej jest tak samo ;|Jak ktoś wie co z Tym zrobić niech się odezwie! GG:7332774! Pozdro! |
|
|
|||
|
|||
|
U mnie wszysto jest Git poprostu nie umiecie z niego korzystac Albo przerzucie sie na Windowsa Xp Pro SP2 tak jak ja mam
|
|
|
|||
|
|||
|
ja miałem ten sam problem. Przeinstalowałem Windowsa i..... chodziło ale co chwile gdy się włanczało i próbowałem się zalogować, nie dało rady więc sprawdziłem zaporę systemu i dodałem hamachi do wyjątków i chodzi
więdz odpowiedź na wasz problem brzmi tak: Przeinstalować Windowsa, wyłączyć anti-wir'a jak macie i dodać hamachi do listy wyjątków no zaporze systemu WINDOWS. |
|
|
|||
|
|||
|
Program jest swietny, rzeczywiscie zdarzaja sie problemy, w przypadku moim i moich znajomych wystarczylo ze wszyscy zainstalowalismy ta sama wersje programu. Poprostu wersje rozniaca sie o v0.0.0.1 czasami nie wspolpracuja ze soba. A uzytecznosc programu jest wielka.
|
|
|
|||
|
|||
|
szczerze mówiac *** warty jest ten program... Niedosc ze ja niewidze servera w od kumpli w grze to oni mojego tez niewidza jednym zdaniem mowic to lipny jest ten program
|
Copyright © 2001-2006 download.net.pl Wszelkie Prawa Zastrzeżone
realizacja: Agencja reklamowa poznań
Logotypy