Pomagam!
Ja przeszłam do tych wulkanów do 8 etapu (na 10) icon_smile Dla POMOCY: Jeżeli chcecie od początku mieć 8żyć to wejdccie w opcje i weście w 1opcji: EASY macie łatwiej icon_smile Jak zabić hieny? Gdy się zmęczą wskakujecie na jej plecy (w etapie EASY) po 1 skoku(Shift) pada icon_smile Małpy: Gdy macie problem z małpami to trzeba na nie ryknąć (Ctrl) ALE!! Zmienić możecie i musicie TYLKO te różowe i musicie koło nich stać aby je zmienić icon_biggrin potem na nosorożca i już icon_smile na koncówce 2 etapu musicie skakac po kłodach w << strone icon_smile Kłody w rundzie HAKUNA MATATA: Gdy zapisiecie u góry i musicie iść dalej do kłod NAJLEPIEJ skoczyć dalej w dziure (są 2: ------_----------_------- ) ---- < droga _<dziura skaczecie w 2! zabijacie żabe i wskakujecie w wode i jak płyniecie to klikajcie strzałke PRAWĄ!! bedziecie mieć połowe kłod z głowy icon_smile i najlepiej skakać w te co wolno płyną ale to wy decydujecie trase sami. NIE PODDAWAJCIE SIĘ! Mi sie chyba po 20razie udało xD icon_razz a i jak przejdziecie te kłody to czeka na was boss ale tam dalej na dole icon_smile SPOKO! boss to goryl UWAGA! On rzuca owocami i jak podejdziecie to was walnie z łapy a jak wstaje to wali łapami w ziemie i jak nie podskoczycie to wam energia życia spada :/ Więc jak on wstaje to szybko wskakiwać na jego plecy by mu energie życia zabrać jak na niego skoczycie on wskakuje na ziemie wyżej więc go gońcie ALE UWAŻAJCIE!! icon_smile Jeżeli coś jeszcze to pisać na gg: 9993868 i piście w jakiej sprawie icon_smile A i mam 1 pytanie: Czy wiecie jak rzuca sie przeciwnikiem jako dorosły Simba? Bo tak można szybciej pokonać hieny. lampardy i SKAZE. Pozdrowienia!!
|