|
|
|||
|
|||
|
Media Player Classic pozwala na odtwarzanie całej gamy dostępnych plików multimedialnych (płyty...
Link: http://www.download.net.pl/319/Media...ndows-2000-XP/ |
|
|
|||
|
|||
|
Naprawde świetny program ! Urzeka swoją prostotą obsługi, szybkoscią działania oraz iloscią obsługiwanych formatów. Od kiedy go pobrałem jest on moim głównym odtwarzaczem multimediów. Polecam w 99,9%
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Także polecam ten programik, jest najlepszy jaki mialem okazje testowac. Prostota obslugi i mnostwo formatow obsluguje
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
A czy ten programik dobrze sprawuje sie pod viste?? bo mam problem z dobraniem odtwarzacza kompatybilnego z tym windowsem
|
|
|
|||
|
|||
|
A czy jest jakieś spolszczenie tego programiku, oraz jak zrobić aby napisy odczytywał?
|
|
|
|||
|
|||
|
zrób identyczną nazwę napisów jak nazwa filmu, wrzuć film i powinno automatycznie odczytać
|
|
|
|||
|
|||
|
pod viste jest ok, nie sprawia mi w ogole problemow
polecam |
|
|
|||
|
|||
|
Wszystko było OK do wersji 6.4.9.0., ale od 6.4.9.1, gdy program nie instaluje się w systemie to nieporozumienie! Odtwarzacz, który nie otwiera się automatycznie po kliknięciu na plik filmowy jest bezużyteczny.
// Otwieramy program, przechodzimy do View -> Options -> Formats i zaznaczamy sobie co ma nam MPC odtwarzać. - Admin |
Copyright © 2001-2006 download.net.pl Wszelkie Prawa Zastrzeżone
realizacja: Agencja reklamowa poznań
Logotypy