|
|
|||
|
|||
|
Nero Burning ROM jest oprogramowaniem firmy Nero AG (dawniej Ahead) służącym do wypalania płyt...
Link: http://www.download.net.pl/136/Nero/ |
|
|
|||
|
|||
|
nero to super program jak dla mnie
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Fakt, jest to przydatny program, każde dziecko o tym wie, ale bez przesady w tych opisach :-P |
|
|
|||
|
|||
|
przez ten nowy pakiet (albo przynajmniej tka mi sie wydaje) nie moge nagrac filmu bo natychmiast wyskakuje mi, ze nalezy sciagnac ten oto pakiet... ja w takim razie dziekuje....
|
|
|
|||
|
|||
|
jak dla mnie Nero jest najlepszy i nie sprawia żednych kłopotów. przegra wszystko co chcesz i jak chcesz ma bardzo duzo zalet a wad wg mnie nie posiada
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
No wiec ... ekhm... jak ściagam nero to potem musze je zainastalować, nie? i musze wpisac jakis badziewny numer seryjny którego oczywiscie nie mam. I co ? Help me, please !
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ten program nie działa z Vistą
|
|
|
|||
|
|||
|
Powinno ci pójść bez żadnego kodu, a jak nie pójdzie to wpisz jakiś nielegalny i używaj Nera przez 30 dni. Wtedy chyba będzie legalnie.
|
|
|
|||
|
|||
|
mam ten sam problem, musze wpisac jakis numer seryjny którego oczywiscie równiez nie mam, i nie wiem co wpisac bo wszytsko co tam wpisuje nie pomaga........Ratunku!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie zgadzam się trochę z tą wypowiedzą...Nero sprawia mi kłopoty, nie przegrywa mi jak chcę i oprócz zalet ma też niestety wady!
|
Copyright © 2001-2006 download.net.pl Wszelkie Prawa Zastrzeżone
realizacja: Agencja reklamowa poznań
Logotypy