|
|
|||
|
|||
|
ForceWare (dawniej Detonator) jest graficznym sterownikiem dla NVIDIA Graphics Processing Units...
Link: http://www.download.net.pl/21/NVIDIA...ndows-2000-XP/ |
|
|
|||
|
|||
|
jest podana na stronie internetowej lista kart działających na tych sterownikach, skoro przy instalacji sterowników okazuje się, że liczba kart jest ponad dwukrotnie niższa? Mam Geforce FX 5200, przy próbie instalacji dostaję komunikat, że nie znaleziono zgodnych ze sprzętem sterowników. Potwierdziłem to próbą aktualizacji sterowników mojej karty poprzez Menedżer Urządzeń. Aktualizowałem ręcznie, dzięki czemu miałem wgląd w listę kart. Wtedy właśnie stwierdziłem, że po pierwsze lista jest znacznie krótsza i po drugie nie ma na niej FX-a 5200
|
|
|
|||
|
|||
|
zgadzam sie z przedmowca - dla geforce4 mx 440 with agp8x tez jest to samo...
|
|
|
|||
|
|||
|
mam Ge Force 2 MX 400 i wyrzuca komunikat ze sterowniki nie sazgodne z moim sprzetem po czym instalator po kliknieciu potwierdzenia wylacza sie...terazszukam jakichs starszych sterownikow.... po prostu byleby nie byly te badziewne windowsowe
|
|
|
|||
|
|||
|
Do Quadro4 900xgl też nie ma sterowników w tym pakiecie.
Zmieńcie ten opis bo wprowadzacie użytkowników w błąd. |
|
|
|||
|
|||
|
Ciekawe NVidia GeForce 4 MX 440 twoj sprzet nie jest zgodny.
|
|
|
|||
|
|||
|
Geforce4 mx (j/w) i też nie jest zgodny. Ten sam komunikat, ten sam błąd. Gdzie szukać starszych drajwerków?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mam GeForce 2 MX400 tv-out i podczas instalacji sterownikow wysietla mi blad ze sterowniki sa niezgodne z moim sprzetem
|
|
|
|||
|
|||
|
Sterowniki do FX 5200 znajdziecie tutaj -> http://pl.download.nvidia.com/Window...nal_whql.ex e
Co do wcześniejszych wypowiedzi to tak, macie rację - jest błąd w opisie na stronie NVIDIA. Po wyborze grupy 5 wyskakuje sterownik do grupy 7 - 8. Pozdrawiam Wszystkich - Przemek |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|