Polecam wszystkim, którym podoba się windows vista a ich komputer nie sprosta wymaganiom tego systemu... Wszystko działa , wygląd fantastyczny - gorąco polecam
| Dzisiejsze posty | Zaawansowane wyszukiwanie | FAQ | Kalendarz |
Temat dla systemu Microsoft Windows XP, dzięki któremu uzyskamy wygląd identyczny ze znanym z...
Link:
http://www.download.net.pl/2315/Univ...at-Brico-Pack/
Polecam wszystkim, którym podoba się windows vista a ich komputer nie sprosta wymaganiom tego systemu... Wszystko działa , wygląd fantastyczny - gorąco polecam
A jak zmienic ikonki np. Mój komputer na takie jak w Windows Vista??? Bo po zainstalowaniu oprogramowanie mam nadal z wersji XP???
Tzn. nie wiem jak u Ciebie, ja miałem tak samo przez jakiś czas, kiedy pewnego dnia uruchomiłem na nowo kompa, to nagle mi się zmieniły w ikonki Visty
Jest to super program zeby unowoczesnic windowsa xp
daje 5,5/6 a to dlatego bo ten pasek na gorze ekranu jest po angielsku ale tak to wszystko jest super
Sciagnalem, wszystko dobrze dziala. Tylko czy ten styl visty obejmuje to okienko na gorze ze skrotami ? Z gory dziekuje za pomoc, jak mozecie to napiszcie na apoollo@gazeta.pl.
Mam pytanie czy jak sie to zainstalouje to da sie zmienic na poprzedni wyglad systemu czy to juz jest na stale ?? Prosze o odpowiedz
Witam. Mam pytanko. Idzie stworzyć dodatkowy pasek narzędzi? Chodzi mi o ten który tak fajnie jest animowany. Jeden to za mało dla mnie a w końcu miałbym ład na pulpicie ! Jeśli ktoś coś wie na ten temat proszę o pomoc kamil@e.pl dzieki.