świetny program ,łatwy w obsludze ,posiada ogromne mozliwości. Obsługuje także zapis na DVD .
| Dzisiejsze posty | Zaawansowane wyszukiwanie | FAQ | Kalendarz |
Aplikacja która pozwoli na tworzenie prezentacji multimedialnych z możliwością nagrania ich na...
Link:
http://www.download.net.pl/3420/ProShow-Gold/
świetny program ,łatwy w obsludze ,posiada ogromne mozliwości. Obsługuje także zapis na DVD .
Dady One,czy mozesz podpowiedziec, jak tworzyc menu w tym programie i jak dodawac nowe albumy ze zdjeciami?
Ten program jest GENIALNY ! Łatwa obsługa i ogromne mozliwości to największe zalety tego programu. Testowałem wiele takich programów - ten jest moim ulubionym.
witam czy moze mi ktos pomoc mam program proshow gold 1 zrobiłam nim pokaz slajdów i .....tu zaczyna sie problem wstawiłam fotki mam podklad muzyczny ale niewiem jak go dodac na you tube niewiem co ma teraz robic zapisalam ten slajd na dysk c ale gdy wstawilam to na you tube jako film to niewyswietlilo mi tego,jak i gdzie mam to zapisac i jak dodac to na you tube i jako co?jako film????bardzo prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!
Otóż Moniko:-) musisz najpierw się zarejestrować na www.youtube.com a następnie najechać na swój login i wybrać opcję moje filmy wideo a następnie bodajże obok miejsca gdzie wyszukujesz filmy jest opcja "Prześlij film" no i jak wiadomo musisz ja wybrać :P No i wczytać go ze swojego dysku z miejsca gdzie go zapisałaś... Na koniec musisz uzupełnić parę głupot takich jak tytuł, tagi, opis itp. Mam nadzieję, że teraz sobie poradzisz;-)
Pozdrawiam
XYZ
a jak pozbyć się tego paska żółtego z prezentacji z napisem - ewolucje zrobione przez program proshow gold?????!!!!
Witam...
mam maly problem. Dostalam pokaz slajdow w programie photodex proshow. Czy istnieje mozliwosc zapisania poszczegolnych zdjec z pokazu, tak bym mogla otworzyc kazde zdjecie z osobna??
Z gory dziekuje za pomoc.