ArcaMicroScan - Raport ze skanowania [2007.01.10 20:29:09]
Data bazy wirusów : 2007.01.10 15:00:46
GameXP.exe<UPX>:GameXP.exe<DLLRES>:W2KCLEANRUN0.ex e <- Heur.RoundKick
jak to możliwe?
| Dzisiejsze posty | Zaawansowane wyszukiwanie | FAQ | Kalendarz |
Game XP służy do optymalizacji systemu, w celu poprawienia wydajności w grach. Aplikacja...
Link:
http://www.download.net.pl/232/Game-XP/
ArcaMicroScan - Raport ze skanowania [2007.01.10 20:29:09]
Data bazy wirusów : 2007.01.10 15:00:46
GameXP.exe<UPX>:GameXP.exe<DLLRES>:W2KCLEANRUN0.ex e <- Heur.RoundKick
jak to możliwe?
Jest To możliwe - ponieważ nie ma jeszcze Anti-Virusa który by się nie pomylił. Dzieje się to dlatego, że programy wykorzystują instrukcje, które
są zakazane - i automatycznie są blokowane i wykrywane jako atak. Do działania niektórych programów wymagane jest WYŁĄCZENIE programów Anti-Virusowych.
Przykład:
Program hakujący gre - zmienia bezpośrednio rejestry w pamięci RAM.
Czyli teoretycznie jest virusem? I TAK i NIE - ponieważ sami tego chcemy.
Więc program, który pokazuje parametry procesora sięga do jego układów odczytując informacje o nim - też jest virusem.
...najlepiej nie sciagaj tego typu programów.
mi od tego programu znikly w folderach z boku te opcje np zeby oproznic kosz mu naciskac plik oproznij. wiecie jak to naprawic ?
Przycisk Restore State jeśli utworzyłeś wcześniej kopię ustawień, lub Windows Defaults jeśli pominełeś tworzenie backupu.
to nie dziala dalej gta sa mi się zacina
to nie dziala dalej gta sa mi się zacina
siema , otoz sciagnełem sobie na komputer (windows xp sp2 mam) gre hercules kiedys w nia gralem i teraz znowu chcem w nia zagrac ale gdy ja wlaczam grafika jest do kitu i nigdzie nie moge ustawic najwieksza rozdzielczosc jaka moge ustawic to 640xna iles tam i gra jest w oknie ale wkoncu przez monitor ustawilem i mam 1024x768 ale grafika jest do kitu np. jak jest te menu to literki sa tak jakby niewyrazne i neiwiem co zrobic ! pomozecie ? z gory dzieki![]()