English Deutsch

Sterowniki, download, programy, gry

Dzisiejsze posty Zaawansowane wyszukiwanie FAQ Kalendarz

+ Odpowiedz na ten wątek
Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: FoxMail

Domyślnie FoxMail

Foxmail jest małym lecz potężnym klientem poczty e-mail z wieloma użytecznymi opcjami i...

Link:
    http://www.download.net.pl/2487/FoxMail/
    Cytuj Cytuj  

Romwier Guest

Domyślnie użytkownik Foxmail

używam Foxmaila 5 od roku. jest szybki i to jego zaleta/obsługuje mi 4 konta/. czekam na 6-tkę w pełnej wersji i spolszczeniem.
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Domyślnie Podpis

Czy jest możliwość dodania Podpisu do FoxMaila ? nie chodzi vcard a podpis z grafiką ?

Proszę o odp. na krupa.gti@orange.pl
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Domyślnie Podpis w Foxmail

Witam Cię.
    Nie znalazłem takiej opcji jak wstaw podpis, ale przyznam że nie szukałem wnikliew gdyż zastosowałem równie proste rozwiązanie.
    Foxmail zapewnia sprawne posługiwanie się szablonami noweych wiadomosci, odpowiedzi i przekazów. Wystarczy stworzyć odpowiedni pusty szablon z podpisem na dole i polem kursora przed podpisem, wybrać ten szblon jako domyslny i wszystko bedzie ok.
    Ponadto do każdego konta pocztowego można zdefinować inne szablony domyslne - wobec czego konto prywantne może miec inny podpis a konto służbowe inny.
    Mam nadzieje że pomogłem pozdrawiam
    Wydział
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Domyślnie Czemu nie dziala filtr text ?

Witam, Mam FoxMail 6.5 i nie działa mi w Account Filter Manager Text... działa na podstawie tematu... ale Text i anywhere mi wogóle nie działają wie ktoś może jak taki problem rozwiązać probowałem już wszystkich swoich sił i poprostu nie znajduje żadnego słowa w e-mailu.
    Cytuj Cytuj  

Tags for this Thread

Zasady Postowania