używam Foxmaila 5 od roku. jest szybki i to jego zaleta/obsługuje mi 4 konta/. czekam na 6-tkę w pełnej wersji i spolszczeniem.
| Dzisiejsze posty | Zaawansowane wyszukiwanie | FAQ | Kalendarz |
Foxmail jest małym lecz potężnym klientem poczty e-mail z wieloma użytecznymi opcjami i...
Link:
http://www.download.net.pl/2487/FoxMail/
używam Foxmaila 5 od roku. jest szybki i to jego zaleta/obsługuje mi 4 konta/. czekam na 6-tkę w pełnej wersji i spolszczeniem.
Czy jest możliwość dodania Podpisu do FoxMaila ? nie chodzi vcard a podpis z grafiką ?
Proszę o odp. na krupa.gti@orange.pl
Witam Cię.
Nie znalazłem takiej opcji jak wstaw podpis, ale przyznam że nie szukałem wnikliew gdyż zastosowałem równie proste rozwiązanie.
Foxmail zapewnia sprawne posługiwanie się szablonami noweych wiadomosci, odpowiedzi i przekazów. Wystarczy stworzyć odpowiedni pusty szablon z podpisem na dole i polem kursora przed podpisem, wybrać ten szblon jako domyslny i wszystko bedzie ok.
Ponadto do każdego konta pocztowego można zdefinować inne szablony domyslne - wobec czego konto prywantne może miec inny podpis a konto służbowe inny.
Mam nadzieje że pomogłem pozdrawiam
Wydział
Witam, Mam FoxMail 6.5 i nie działa mi w Account Filter Manager Text... działa na podstawie tematu... ale Text i anywhere mi wogóle nie działają wie ktoś może jak taki problem rozwiązać probowałem już wszystkich swoich sił i poprostu nie znajduje żadnego słowa w e-mailu.