English Deutsch

Sterowniki, download, programy, gry

Dzisiejsze posty Zaawansowane wyszukiwanie FAQ Kalendarz

+ Odpowiedz na ten wątek
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: BearShare Free

Domyślnie BearShare Free

Bearshare to prosty w obsłudze i bardzo popularny klient sieci Gnutella. Pozwala na dotarcie do...

Link:
    http://www.download.net.pl/44/BearShare-Free/
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Domyślnie berszer xD

bardzo dobry program przyjemny i latwy w obsludze wg mnie 6.0 najlepsza werja nowa 6.1 to zupelnie inny program takie komercyjne gowno :/ zaluje ze update'owalem czas wrocic do starszej wersji
    Cytuj Cytuj  

Jusia Guest

Red face popieram

Cytat Napisał Nie zarejestrowany Zobacz post
    bardzo dobry program przyjemny i latwy w obsludze wg mnie 6.0 najlepsza werja nowa 6.1 to zupelnie inny program takie komercyjne gowno :/ zaluje ze update'owalem czas wrocic do starszej wersji
    wersja 6.1 jest dziwna. szczerze mowiac, nie moge dojsc jak tam sciagac, bo biore "przeszukuj" a nic nie wynajduje...
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Domyślnie

Cytat Napisał Jusia Zobacz post
    wersja 6.1 jest dziwna. szczerze mowiac, nie moge dojsc jak tam sciagac, bo biore "przeszukuj" a nic nie wynajduje...
    Bo trzeba się zarejstrować
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Thumbs down :P

niespodobał mi sie ten program wole mułka :P
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Cool lipa

rzeczywiście! w pełni zgadzam się z poprzednikami. nowa wersja bear'a jest gorsza. również powracam do swojej poprzedniej, bo w tej nowej wyszuka cokolwiek to strata cennych minut życia
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Thumbs down BearShare

Przez ten program moj caly komputer opanowaly wirusy. odradzam korzystanie z tego syfu
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Domyślnie wirusy?

Jak to Twój komputer opanowały wirusy? ja go zainstalowałam i nie był zawirusowany
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Smile problemik

MAM PROBLEM... mam BEARSHARE (5.2.5) ŚCIĄGALAM 2 FILMY I ZAMIAST WYCZYSCIC JE Z TEJ LISTY GDZIE SIE POBIERALY USUNELAM JE CALKIEM.NIE MA ICH ANI W BIBLIOTECE ANI W KATALOGU NA PULPICIE GDZIE ZNAJDUJA SIE POBRANIA Z BEARSHARE.WYDAJE MI SIE ZE JEST COS W TYM PROGRAMIE TYPU "KOSZ" GDZIE ZNAJDUJA SIE USUNIETE PLIKI. TYLKO NIE WIEM GDZIE I NIE MOGE ZNALEZC.CZY KTOS MOZE WIE CZY MOGE ODZYSKAC TE FILMY? CZY JUZ RACZEJ NIE da sie? NIE PAMIETAM NAWET TYTULU TYCH FILMOW ALE PRZED SCIAGNIECIEM CZYTALAM O NICH W NECIE I PAMIETAM ZE BARDZO MNIE ZACIEKAWILY...prosze o pomoc...
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Domyślnie pomocy

Mam bearshera 8... na poczatku normalnie pobierałam... wszystko elegancko...
    Jest to angielska wersja... jak szukałam utworów to była namalowana taka zielona plytka... wcisnelam 2 razy i wszystko sie pobierało ,byłam zadowolona... nastepnego dnia chce pobierac a to jakis fioletowe filmiki wyskakuja i nie moge tego pobrac to sa teledyski a ja ich nie chce ... po prostu chce iosenki jak musze to ustawic by dzialalo jak na poczatku???????
    Cytuj Cytuj