English Deutsch

Sterowniki, download, programy, gry

Dzisiejsze posty Zaawansowane wyszukiwanie FAQ Kalendarz

+ Odpowiedz na ten wątek
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 14

Domyślnie AVG AntiVirus Free Edition

Program antywirusowy z Czech. Łączy w sobie trzy niezależne moduły chroniące komputer przed...

Link:
    http://www.download.net.pl/176/AVG-A...-Free-Edition/
    Cytuj Cytuj  

xxx Guest

Domyślnie

Mam ten progranik ale itak mam pelno wirusuw raz nawet musialem sformatowac dysk bo mi komputer do windowsa niechcial wejsc ale pare wirusuw mi znalazl i usunol (jakies 8).

jesli macie mocny komputer to niepolecam ale na slabych przynajmniej nie spowalnia
    Cytuj Cytuj  

hakers Guest

Thumbs up jest super

Cytat Napisał xxx Zobacz post
    Mam ten progranik ale itak mam pelno wirusuw raz nawet musialem sformatowac dysk bo mi komputer do windowsa niechcial wejsc ale pare wirusuw mi znalazl i usunol (jakies 8).

jesli macie mocny komputer to niepolecam ale na slabych przynajmniej nie spowalnia
    bardzo dobry program-u mnie wyłapuje wszystko
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Domyślnie Avg

Super Antywir-usunał To Czego Nie Mogl Norton,awast I Spy-bot Razem Wzieci.
    Jedyna Jego Wada To Strasznie Muli Kompa.
    Najlepiej Go Wrzucic Na Tydzien I Potem Usunac.
    Cytuj Cytuj  

Gość0001 Guest

Domyślnie

Cytat Napisał Nie zarejestrowany Zobacz post
    Super Antywir-usunał To Czego Nie Mogl Norton,awast I Spy-bot Razem Wzieci.
    Zgadzam się. Przekonałem się do programu jakies trzy lata temu gdy zwalczył śmieci z którymi nie radziły sobie inne AV takie jak Norton a nawet Kaspersky

Jedyna Jego Wada To Strasznie Muli Kompa.
    Najlepiej Go Wrzucic Na Tydzien I Potem Usunac.
    Z tym się już osobiście nie zgadzam, chociaż zależy na jakim komputerze jest zainstalowany. Sam instalowałem program na 4 komputerach niezbyt szynbkich maszynach (AMD 1GHz, 512 MB RAM, AMD 1.5GHz 256 MB Ram, AMD 1.8GHz 1024MB Ram i Intel Celeron 780 MHz , 512 MB Ram) i zużycie zasobów było minimalne.

Chyba że kolega ma na myśli że mu się muli w trakcie skanowania komputera, wtedy zuzycie zasobow znacznie rosnie, ale nie tak zeby nie mozna bylo komfortowo pracowac na maszynie. Jednak gdy cuwa w trayu jest niezauwazalny !
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Cool

Miałam już wiele różnych AV i żaden nie był tak dobry jak AVG... Przy poprzednich programach tego typu komputer musiałam formatować conajmniej raz na pół roku, a z AVG korzystam już 3 lata i jeszcze ani razu nie formatowałam komputera...

Jak już wyżej ktoś napisał AVG spowalnia komputer TYLKO wtedy gdy skanuje dyski... No i przy aktualizacji, ale ona nigdy długo nie trwa...
    Cytuj Cytuj  

Domyślnie

Mam AVG i działa bardo dobrze
    Cytuj Cytuj  

keli Guest

Domyślnie ...

Miałam już wiele różnych AV i żaden nie był tak dobry jak AVG... Przy poprzednich programach tego typu komputer musiałam formatować conajmniej raz na pół roku, a z AVG korzystam już 3 lata i jeszcze ani razu nie formatowałam komputera...

Jak już wyżej ktoś napisał AVG spowalnia komputer TYLKO wtedy gdy skanuje dyski... No i przy aktualizacji, ale ona nigdy długo nie trwa...

to widocznie mało z niego korzystasz, u mnie dwa kompy ida 24 na dobe i wymieniaja po parenascie GB roznych rzeczy z netem dziennie wiec nawet AVG mi nie pomaga bo po gruntownym skanowaniu przynajmniej raz w tygodniu i tak mam multu wirusów...
    lecz nie mówie ze jest zły..
    pozdrawiam
    Cytuj Cytuj  

niezarejestrowana Guest

Domyślnie AVG spowalnia

Ja mam avg i ten program BARDZO spowalnia prace komputera. Moze i tylko wtedy jak skanuje dyski - ale on skanuje te dyski codziennie i trwa to ponad godzine. Czyli mniej wiecej tyle ile akurat korzystam z komputera. Gdy wchodze w "windows task manager" w "process" widze ze avgw.exe zuzywa ok 50,000 K pamieci. Nie wiem dlaczego wam avg komputera nie spowalnia a mi tak. Czy ja cos robie zle???
    Cytuj Cytuj  

Nie zarejestrowany Guest

Thumbs up Good

godzinę?? musisz mieć słąbego kompa , mi skanuje CAŁY komputerw 20-30 minut, a pozatym bardzo dobrze- dla mnie jest lepszy od Avasta...
    Cytuj Cytuj