Allplayer to prawdopodobnie najlepszy program do odtwarzania plików video. No i jest polskiej produkcji![]()
| Dzisiejsze posty | Zaawansowane wyszukiwanie | FAQ | Kalendarz |
Allplayer jest to bardzo dobry, polskiej produkcji program do odtwarzania klipów, a przede...
Link:
http://www.download.net.pl/190/ALLPlayer/
Allplayer to prawdopodobnie najlepszy program do odtwarzania plików video. No i jest polskiej produkcji![]()
Bardzo fajny program, polecam wszystkim.
spróbuj wyłączyć napisy do filmu.Wtedy będą widziane te wgrane.
wystarczy, ze przeniesiesz napisy z folderu w ktorym znajduje sie program i pozniej otworzysz je reczniepozatym all player to jeden z najlepszych tego typu programow na rynku jest stabilny i prosty w uzyciu polecam go kazdemu, bo bez problemu bedzie potrafil sie w kilka minut nauczyc jego obslugi
mam rowniez problem z allplayerem.
wszystko do tej pory bylo jakos ok ale niedawno podczas uruchamiania niektorych filmow zaczal mi sie pojawiac napis "lack movie"
wtedy film w ogole nie zaczyna sie odpalac.
mam tak na kilku filmach wiec to nie jest jakis wyjatek.
najdziwniejsze ze w windows media player moge odpalic ten film i dziala normalnie (tylko ze nie da sie zaladowac napisow ale w WMPclassic juz sie da zaladowac napisy)
moze to problem jakichs kodekow?
niedawno mialem zainstalowane ffdshow a dzisiaj zainstalowalem klite. problem pozostal ten sam.
Podwójne napisy są dlatego, że same kodeki je wczytują podczas odtwarzania filmów i to niezależnie od odtwarzacza. Musisz w opcjach kodeków wyłączyć "pokazuj napisy" (lub włączyć "ukryj napisy).
Dla mnie Allplayer jak każdy inny, nie wymagam dużo. Fajna jest opcja oglądania filmu zanim się jeszcze ściągnieAle ma wade. Niektóre filmy jak zauważyłem odtwarzają się z różną prędkością tzn. akurat w allplayerze odtwarzane sa bardzo powoli z czym inne programy nie mają problemu. Odtwarzają ten sam film normalnie, niewiem od czego to zalezy, grzebałem w własnościach ffdshow ale nic nie znalazłem.. Pozdrawiam