|
|
|||
|
|||
|
Temat dla systemu Microsoft Windows XP, dzięki któremu uzyskamy wygląd identyczny ze znanym z...
Link: http://www.download.net.pl/2315/Univ...at-Brico-Pack/ |
|
|
|||
|
|||
|
Polecam wszystkim, którym podoba się windows vista a ich komputer nie sprosta wymaganiom tego systemu... Wszystko działa , wygląd fantastyczny - gorąco polecam
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
A jak zmienic ikonki np. Mój komputer na takie jak w Windows Vista??? Bo po zainstalowaniu oprogramowanie mam nadal z wersji XP???
|
|
|
|||
|
|||
|
Tzn. nie wiem jak u Ciebie, ja miałem tak samo przez jakiś czas, kiedy pewnego dnia uruchomiłem na nowo kompa, to nagle mi się zmieniły w ikonki Visty
|
|
|
|||
|
|||
|
Jest to super program zeby unowoczesnic windowsa xp
daje 5,5/6 a to dlatego bo ten pasek na gorze ekranu jest po angielsku ale tak to wszystko jest super |
|
|
|||
|
|||
|
Sciagnalem, wszystko dobrze dziala. Tylko czy ten styl visty obejmuje to okienko na gorze ze skrotami ? Z gory dziekuje za pomoc, jak mozecie to napiszcie na apoollo@gazeta.pl.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mam pytanie czy jak sie to zainstalouje to da sie zmienic na poprzedni wyglad systemu czy to juz jest na stale ?? Prosze o odpowiedz
|
|
|
|||
|
|||
|
Aby powrócić do wcześniejszego wyglądu systemu XP należy najpierw we właściwościach pulpitu zmienić skórę na klasyczną, a następnie odinstalować aplikację.
|
|
|
|||
|
|||
|
Witam. Mam pytanko. Idzie stworzyć dodatkowy pasek narzędzi? Chodzi mi o ten który tak fajnie jest animowany. Jeden to za mało dla mnie a w końcu miałbym ład na pulpicie ! Jeśli ktoś coś wie na ten temat proszę o pomoc kamil@e.pl dzieki.
|
Copyright © 2001-2006 download.net.pl Wszelkie Prawa Zastrzeżone
realizacja: Agencja reklamowa poznań
Logotypy